Aerlander ~ rundvlees

Jarenlang door selecteren en gericht mesten van diverse rundvleesrassen hebben geresulteerd tot een uniek rund de AERLANDER, die onder toezicht van onze vaste mester Wim Roos & Zonen duurzaam opgroeien op sappige groene weides midden in het Groene Hart van Nederland, in Ter Aar achter ons bedrijf Deze vrouwelijke roodbonte verbeterde runderen worden pas op 4,5 jarige leeftijd geslacht nadat ze 2 x gekalfd hebben. Deze manier van veehouden geeft het vlees een ouderwets, volle smaak en is bovendien fijn van draad en supermals. Dit excellente vlees wordt verkocht door de betere ambachtelijke slagers en de top horeca weet ons ook steeds beter te vinden. Al onze Aerlanders hebben een uniek paspoort, waarin alles wordt bijgehouden, wat voeding en eventuele medicatie betreft. Wilt u meer weten over de Aerlanders, neem contact op met Marco van der Pijl, hij kan u alles vertellen over onze unieke Aerlanders. Niet voor niets het visitekaartje van rundvleesgroothandel de Vleespijl.

Slagerij Meat & Eat Aerlander

 

Online bestellen?

Binnenkort kunt u al onze producten ook online bestellen! Wilt u nu al een bestelling doorgeven? Laat het dan even weten via info@slagerijmeatandeat.nl of bel 035-65602767